Nyårstankar

Satt ihop en ny säng och jag har numera ytterligare trettio centimeters yta att röra mig på alla sömnfulla eller sömnslösa nätter. Trivs. Har umgåtts med finfina människor som hjälpte till med både sällskap och sängbyggande. Barndomsvänner. Saknade personer.
Fina personer rakt igenom.
 
Imorgon är sista dagen på 2014, ett år som jag, efter att ha sammanställt det på en kvällspromenad, skulle kalla ganska bra. Allt har gått upp och ner men när jag gick omkring längs spårvagnsspåraren med min bästa vän den 31 December 2013 förväntade jag mig inte det här. Jag har varit på toppen och jag var halvvägs ner mot bottnen när jag trodde jag hade nått den. Sedan tog jag mig upp igen och ja, dessa tolv månader, 365 dagar har väl varit absolut allt de har haft möjlighet att vara.
"Jag har känt i princip allt med dig "

Så skulle jag sammanfatta det. Jag har tagit risker för att pröva vingarna, sett om saker brusit eller hålleit. Vågat en hel del, varit stark och svag på samma gång.
Jag skulle sammanfatta 2014 som ett bra år. Jag har ytterst få planer för 2015, men jag har en bra magkänsla angående det. Jag tror det kommer bli spännande.
 
Nu släcka mina ljusslingor och krypa ner under täcket. Imorgon är det den absolut sista dagen på året, och jag tror verkligen att jag kommer få ett bra avslut på
2
0
1
4