Våldtäktsmän

Vi sätter in fler vakter, nattskift, uppmanar till civilkurage men ändå begås 4 våldtäkter under Bråvallafestivalen. 4 tjejer blir ifråntagna sin frihet, sina rättigheter och allt bra och roligt med att vara på festival byts ut mot det absolut värsta man kan tänka sig.
 
Det är vidrigt, det är avskyvärt och det är helt jävla obeskrivligt. Jag hatar hatar hatar ALLA som utsätter människor, i de flesta fall tjejer, för sånt här. Jag hatar er våldtäktsmän, jag hatar er över allt annat. 
 
Vi gör allting för att undvika att det ska inträffa, men trots det så händer det. Problemet ligger inte hos offren, problemet ligger inte hos omgivningen. Grunden och bottnen, orsaken till problemet är våldtäktsmännen. Vilka fan är ni? Och vad fan är erat problem?
 
Fram till sista spelningen klarade jag mig undan sexuella trakasserier. Men i publikhavet sista natten utsätts jag och mina kompisar för snubbar som tafsar. Vi hade ändå "tur". Det hade kunnat vara så mycket värre.
 
Varenda en där ute som tycker er ha rätten till andras kroppar. Varenda en som våldtar, som tafsar, som tvingar och som gör vad som helst mot någon som inte vill. Jag avskyr er. Fuck you.