Om allt i största allmänhet och bråvalla!

Hejhopp efter några ödelagda tomma veckor här. Livet har rullat på i en lagom takt, sommarlovet artar sig bra och jag är tillbaka på landet i en röd stuga med spetsgardiner och gräddvita trämöbler. Rakt över vägen till stranden, en stor tomt och mitt bagage innehöll anteckningsböcker och fem romaner. Känns lite klyshaktigt tbh men jag trivs väl relativt bra. Hemlängtan är inte särskilt stor än, saknar mest folk. Vänner jag träffade i förrgår och vänner jag inte träffat på veckor. Vänner jag inte kommer träffa på veckor. Aj mitt hjärta.
 
Laddar över bilder och filmer från min telefon till datorn i skrivande stund. Bråvalla är över för i år och jag kan inte säga något annat än att det överträffade mina höga förväntningar. Vi hade tre helt fantastiska dagar. Vädret var på våran sida och vi slapp regn, bortsett från oerhört lite dugg, cada dia.
Spelningarna var topptopptopp, jag åt laxburgare och v ä r l d e n s godaste munk med choklad och marshmallows<333. Maskinens bas var sjuk, Jocke Berg mötte min blick, Calvin Harris var grym, Milky Chance var mys, Björn Gustavsson var söt, R3HAB var förjävla bra, Dada Life var något utöver det vanliga och well, min helg var l o v e l y.
 
Somnade runt 04.00 varje natt/morgon, åt jävligt mycket pringelschips och raderade appar när minnet på telefonen tog slut. Satt på en snubbes axlar under Steve Aoki och såg allt för en gångs skull. Det var riktigt grymt faktiskt. Pros med att vara kort meheh.
Tänkte lägga upp några bilder från Bråvalla men internet säger emot. Blir kanske i ett separat inlägg Ska försöka komma igång med den här patetiska bloggen igen. Har ju egentligen inte mycket bättre för mig än att skriva om min relativt tråkiga vardag. Pusshej!