Tre år

Bläddrade alltså igenom en gammal dagbok, både cringe, kul och jobbigt. Hittade nedanstående med en viss framtidsångest och funderingar. Var därför tvungen att kolla om jag skrivit någon i den perioden - efter de tre åren passerat. Hittade en dagboksanteckning tre år senare, nästan på dagen. Läste den och ja, det känns rätt så bra ändå. 2013 känns mer avlägset än någonsin. 

 

Dagbok 14/11-2013

Om tre år.

Vem är jag? Har jag någon kontakt med mina vänner?

Kan vi två prata om allt och inget i över en timme när teet är slut och vännerna lämnat? Kommer jag vara mindre, mer eller lika kroppsfixerad? Vilka problem snurrar runt i huvudet och vilka tankar har jag i största allmänhet? Har jag förändrats? Mycket/lite?

Hur mår jag?

Vad lyssnar jag på för musik? Har jag lärt mig att se saker från andra perspektiv?

Vem är jag den fjortonde november tvåtusensexton?

 

Dagbok 13/11-2016 

Asså time flies really? Halva november förbi och dagarna försvinner verkligen. Känner mig mitt uppe i livet och det händer så mycket hela tiden men jag hinner inte skriva ner allt. Vi festar och skrattar och somnar vid tre och jag skedar med honom. Käkar donken 01.30, fuldansar och världen är vår. Sparar idiotbilder i mobilen och skrattar åt en galen samling bilder på mina favoritmänniskor. Är så jävla lyckligt lottad att vara omgiven av så härliga underbara människor och jag lever livet exakt så som jag vill att det ska vara nu. 

Jag är lycklig.